Voordelen begrafenisverzekering

Een begrafenisverzekering heeft een aantal voordelen. Hieronder een paar van de belangrijkste voordelen van begrafenisverzekeringen.

  1. Je nabestaanden hoeven de begrafeniskosten niet te betalen maar de begrafenisverzekering vergoedt de kosten.
  2. Je bepaalt zelf wat en hoeveel je wilt verzekeren. Je kan je begrafenisverzekering helemaal zelf samenstellen. Wil je een sobere begrafenisceremonie dan kan je een eenvoudige begrafenisverzekering nemen. Wil je een uitgebreide begrafenis dan selecteer je zelf de extra diensten die je wenst.
  3. De begrafenisondernemer waar jij een goed gevoel bij hebt regelt de begrafenis. Bij Lifetri ben je niet verplicht om naar een vooraf bepaald uitvaartcentrum te gaan maar mag je zelf kiezen.
  4. De prijzen uit jouw regio vormen de basis voor jouw begrafenisverzekering. Een graf in Amsterdam is nou eenmaal wat duurder dan in Almelo. Vandaar dat elke begrafenisverzekering is gebaseerd op de lokale kosten en rekening houd met de regionale tradities en gewoontes.
  5. Met een begrafenisverzekering ben je vanaf dag 1 goed verzekerd en gedurende de hele looptijd. De afgesproken begrafeniskosten worden vergoed ook als je snel overlijdt.
  6. Wensen kunnen natuurlijk veranderen. Het aanpassen van je begrafenisverzekering is geen probleem en kan kosteloos.
  7. De jaarlijkse controle van je begrafenisverzekering zorgt er voor dat je nooit onderverzekerd bent en je nabestaanden dus niet hoeven bij te betalen. Net als alles stijgen ook de begrafeniskosten door de jaren heen. We controleren elk jaar de kosten en passen indien gewenst je begrafenispolis hierop aan.
  8. Een ander belangrijk voordeel van een begrafenisverzekering is natuurlijk dat je een gerust gevoel hebt. Je begrafeniswensen zijn vastgelegd, de verzekering is geregeld dus alles is voor elkaar. Geen gedoe meer; je kan lekker genieten van het leven!