Over ons

Begrafenisverzekering.nl is een informatieve website die geheel in het teken staat van het onderwerp begrafenisverzekeringen. We proberen de meest uiteenlopende vragen over begrafenisverzekeringen te beantwoorden en informatie te geven over zoveel mogelijk facetten en onderdelen van dit type verzekering.

Nuvema Uitvaartverzekeringen

Begrafenisverzekering.nl is een initiatief van Nuvema Uitvaartverzekeringen. Wanneer je een premieberekening voor een begrafenisverzekering maakt, wordt de premie gebaseerd op de begrafenispakketten van Nuvema. Wanneer je een begrafenisverzekering afsluit dan is dit een verzekering van Nuvema. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen.

Over Nuvema

Uitvaartverzekeraar Nuvema is sinds 1949 actief in heel Nederland. Met een persoonlijke aanpak zorgt Nuvema voor een goede financiële afwikkeling van de uitvaart voor haar ruim 300.000 klanten.

Consumentenbond: Prima keus!

"Uit onderzoek van de Consumentenbond naar uitvaartverzekeringen blijkt dat de naturapakketverzekering van Nuvema een prima keus is wanneer men overtuigd wil zijn van een goed geregelde uitvaart, zowel organisatorisch als financieel.”

Werkwijze

Een begrafenisverzekering van Nuvema is altijd gebaseerd op je eigen uitvaartwensen, de lokale kosten en de eventuele regionale gebruiken. Met een begrafenisverzekering van Nuvema zorg je ervoor dat je de begrafenis krijgt die je wilt zonder dat jouw nabestaanden zich zorgen hoeven te maken over de kosten. Lees alles over de werkwijze van Nuvema.