Over ons

Begrafenisverzekering.nl is een informatieve website die geheel in het teken staat van het onderwerp begrafenisverzekeringen. We proberen de meest uiteenlopende vragen over begrafenisverzekeringen te beantwoorden en informatie te geven over zoveel mogelijk facetten en onderdelen van dit type verzekering.

Lifetri

Begrafenisverzekering.nl is een initiatief van Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. Wanneer je een premieberekening voor een begrafenisverzekering maakt, wordt de premie gebaseerd op de begrafenispakketten van Lifetri. Wanneer je een begrafenisverzekering afsluit dan is dit een verzekering van Lifetri. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen.

Over Lifetri

Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. is opgericht in 2018 en ontstaan na de overname van Nuvema. Nuvema is sinds 1949 actief in de Nederlandse verzekeringsmarkt met op maat gemaakte en op lokale kosten gebaseerde natura uitvaartverzekeringen.

Consumentenbond: Prima keus!

"Uit onderzoek van de Consumentenbond naar uitvaartverzekeringen blijkt dat de naturapakketverzekering een prima keus is wanneer men overtuigd wil zijn van een goed geregelde uitvaart, zowel organisatorisch als financieel.”

Werkwijze

Een begrafenisverzekering van Lifetri is altijd gebaseerd op je eigen uitvaartwensen, de lokale kosten en de eventuele regionale gebruiken. Met een zo'n begrafenisverzekering zorg je ervoor dat je de begrafenis krijgt die je wilt zonder dat jouw nabestaanden zich zorgen hoeven te maken over de kosten. Lees alles over onze werkwijze.