Goedkope begrafenisverzekering

Als je op zoek bent naar een goedkope begrafenisverzekering kijk je natuurlijk eerst naar de premie die je moet betalen. Er kan namelijk best een groot verschil zitten tussen de goedkoopste begrafenisverzekering en de begrafenisverzekering die je nu hebt. Maar wanneer is een begrafenisverzekering goedkoop?

De premie die je per maand betaald voor je begrafenispolis is natuurlijk belangrijk maar misschien nog wel belangrijker is wat je er voor terug krijgt, wat de begrafenisverzekering uitkeert.

Goedkoopste begrafenisverzekering

Als je een begrafenisverzekering hebt die heleboel onnodige zaken verzekert dan is die niet goedkoop maar juist duur. Een begrafenisverzekering die alleen jouw begrafeniswensen verzekert is natuurlijk een stuk goedkoper dan wanneer je allerlei overbodige producten die je toch niet gebruikt hebt opgenomen in je begrafenispolis. Begrafenisverzekeringen met een lange looptijd hebben vaak een lage maandpremie en zijn dus goedkoop. Dat komt omdat je de premie over een langere periode kan uitsmeren en daardoor goedkoper uit bent per maand.

Een goedkope begrafenisverzekering is dus een verzekering die niks meer én niks minder verzekert dan jij wilt en dat tegen een scherpe premie. Stel nu jouw eigen begrafenisverzekering samen en bereken de premie.