Algemene voorwaarden van begrafenisverzekering.nl

Als initiatiefnemer van www.begrafenisverzekering.nl vindt Lifetri het belangrijk om haar klanten duidelijk en goed te informeren over de voorwaarden van de begrafenisverzekering. Zo kun je hieronder de algemene voorwaarden downloaden. Ook de Productwijzer en het Dienstverleningsdocument kun je hier nalezen.

Hieronder zal Lifetri een aantal voorwaarden nader toelichten, omdat we van mening is dat dit belangrijke punten zijn. We adviseren je deze punten in overweging te nemen bij het maken van een keuze voor een begrafenisverzekering.

  • Lifetri vermeldt altijd het verzekerde bedrag op de polis. Meer informatie hierover lees je in artikel 7 van onze algemene voorwaarden.
  • Je hebt vrije keuze van uitvaartverzorger. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Lifetri kort de uitkering dus niet wanneer gebruik wordt gemaakt van de diensten van een niet-aangesloten uitvaartverzorger. Meer informatie hierover lees je in artikel 7 van onze algemene voorwaarden.
  • Lifetri kent geen indexering met een vast percentage. De begrafenisverzekering is gebaseerd op de door u gekozen diensten en op het prijsniveau van de begrafenisverzorger naar keuze. Wij informeren jaarlijks bij de betreffende begrafenisverzorger of de prijzen van de door jou gekozen diensten zijn aangepast. Indien dit het geval is, zullen wij je hierover informeren. Tevens zullen wij je een schriftelijk voorstel voor een premie aanpassing doen. Dit doen wij om te voorkomen dat jouw nabestaanden een rekening krijgen voor diensten die duurder zijn geworden en het verzekerde bedrag de kosten van de door u gekozen begrafenis niet meer dekt. Indien je niet akkoord gaat met deze verhoging, dan kun je dit natuurlijk aangeven. Het verzekerde bedrag wordt dan niet aangepast. Meer informatie hierover lees je in artikel 9 van onze algemene voorwaarden.

Download